Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Chiril Gaburici va fi audiat de Procuratură

8 iun. 2015,, 10:20   Politică
4250 4

Chiril Gaburici va fi audiat de Procuratură
Foto: newsmoldova.md

Premierul Chiril Gaburici a fost citat la Procuratură pentru a da explicații în dosarul privind falsificarea actelor sale de studii. Informația a fost confirmată de reprezentanții Procuraturii Generală, informează NOI.md.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis recent instituției dosarul în cauză, care conţine materiale privind audierea mai multor persoane, expertiza grafică şi tehnică a documentelor de studii, documentele de studii în original, precum și alte probe concludente.

“Avînd in vedere faptul că dosarul vizează o persoană care deţine o funcţie de înaltă demnitate publică, cazul va fi instrumentat în continuare de Procuratura Generală, conform competenţelor legale în acest sens”, se arată într-o notă informativă a Procuraturii.

Precizăm că scandalul din jurul studiilor prim-ministrului a început la sfîrșitul lunii martie. În urma unei investigații jurnalistice, s-a constat că actele de studii ale premierului ar fi fost falsificate. Este vorba în special de diploma de studii de la gimnaziul nr.8 ”Ștefan cel Mare” din municipiul Chișinău, pe care l-a absolvit premierul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?