Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Ghimpu: Oligarhii Țopa controlează Platforma DA, iar insistența lor de a organiza mitingul în PMAN nu este întâmplătoare

6 iun. 2015,, 14:35   Politică
5899 12
Гимпу: Настойчивость, с которой платформа «DA» пытается организовать 7 июня митинг на ПВНС, неслучайна
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, consideră că insistenţa Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” de a organiza pe 7 iunie un miting în Piaţa Marii Adunări Naţionale, loc rezervat de PL pentru a organiza o întâlnire cu alegătorii, nu este întâmplătoare. Mihai Ghimpu a scris pe pagina sa de socializare că omenii de afaceri Viorel și Victor Țopa sunt cei care stau în spatele acestor acțiuni.

”Dovada că Hoţii-Oligarhi Viorel şi Victor Ţopa care sunt condamnaţi stau în spatele Platformei DA! Cine nu crede, îi recomand să se documenteze cine sunt avocaţii lor. Şi ultimul lucru, un răspuns celor care striga că PL se contrapune mitingului Platformei DA. Spuneţi-mi, vă rog, cine participă în alegerile locale, Platforma DA sau PL? Cine trebuie să aibă un miting în PMAN, Platforma DA sau PL, când ştim cu toţii că a mai rămas doar o săptămână până la alegeri? Cui îi revine să apere Capitala de invazia roşie-rusească, Platformei DA sau PL-ului? Cine doriţi să fie Primar General al mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă sau Zinaida Greceanîi?”, a scris Ghimpu pe Facebook.

De asemenea, liderul PL se întreabă despre ce fel de patrioţi poate fi vorba, dacă se bagă peste mitingul PL, nu mai există alte locuri de a petrece un miting. ”Oare e întâmplător acest lucru anume cu o săptămână înainte de alegeri?”, s-a întrebat Ghimpu.

Liderul PL a mai subliniat că unii ar trebui să fie mult mai atenţi, altfel „se vor lovi din nou cu capul şi de data aceasta de peretele nu a trei oligarhi, ci a cinci deja”. Ei ştiu a manipula cetăţenii, când este vorba de miliarde, dovadă Alianţă PLDM şi PDM cu PCRM”, mai scrie Ghimpu.

Amintim că anterior unele surse mas-media au scris că în spatele Platformei Civice „Demnitate şi Adevăr” ar sta oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa, fapt infirmat de reprezentanţii Platformei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?