Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sturza: Veți rămîne și fără bani, și fără onoare!

5 iun. 2015,, 10:02   Politică
8856 3

Sturza: Veți rămîne și fără bani, și fără onoare!
Foto : golos.md

După ce ieri, în publicația „The New York Times” a apărut un articol despre devalizarea celor trei bănci din Republica Moldova, fostul premier Ion Sturza a ținut să facă un comentariu la acest subiect. Publicația a calificat jaful drept unul dintre cele mai mari furturi bancare din lume, informează NOI.md.

„În The New York Times a apărut un articol în care, cam în glumă, cam în serios se constată că milioanele moldovenilor s-au transformat în cenușă, lucru care îi face să rămână cu gura căscată și pe experimentații jurnaliști americani. Atenție, Moldova a reapărut în vizorul oamenilor «serioși». «Neobosit» însă este «refrenul» tinerilor foști și actuali oficiali moldoveni: nu am fumat, nu am mîncat și gura nu ne pute. V-am spus eu, veți rămîne și fără bani, și fără onoare!”, a menționat Sturza pe o rețea de socializare.

Omul de afaceri s-a referit și la protestele antiguvernamentale desfășurate de platforma DA, precizînd că nimeni nu le poate îngrădi cetățenilor acest drept.

„Moldovenilor de rînd ce le rămîne?! Doar să protesteze pașnic. Dar se vede că și de acest «lux» cineva vrea să-i priveze. Joc cu focul. Pe moldovean poți să-l furi de bani, nu și de demnitate…”, susține Sturza.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?