X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

La Ialoveni demarează construcția locuințelor sociale

2 iun. 2015,, 09:15   Societate
2585 0

Foto: obozrevatel.com

La Ialoveni, pe 2 iunie, începe construcția locuințelor sociale pe mijloacele oferite de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Costul total al proiectului se estimează la 5,4 milioane de euro, informează NOI.md.

Potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, la evenimentul de demarare a construcțiilor vor participa ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Vasile Bîtca, reprezentanți ai autorităţilor publice locale de nivelul I şi II, beneficiari etc.

La Ialoveni, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor va reconstrui un complex locativ compus din trei blocuri locative cu 9 nivele, circa 100 de apartamente ce vor fi distribuite persoanelor nevoiaşe din raionul Ialoveni.

Locuinţele sociale din Ialoveni sînt construite în cadrul unui proiect de construcţie a locuinţelor sociale pentru persoanele nevoiaşe din Moldova, în baza unui împrumut acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pe un termen de pînă la 20 de ani, cu o perioadă grație de cinci ani.

Costul total al proiectului din Ialoveni constituie circa 5,4 milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?