Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Ilan Șor, eliberat din arest la domiciliu

22 mai. 2015,, 16:04   Societate
3409 1

Ilan Șor, eliberat din arest la domiciliu
Foto : facebook.com

Omul de afaceri Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu și pus sub control judiciar. Judecătoria sectorului Buiucani a admis cererea avocaților acestuia de schimbare a măsurii preventive de arest, notează NOI.md.

Potrivit procurorilor care instrumentează cazul, Ilan Șor se află în acest moment sub controlul instanței de judecată și va fi obligat să se conformeze restricțiilor impuse de judecătorul de instrucție. Acesta va fi obligat să se prezinte la organul de urmărire penală ori de cîte ori este chemat și să informeze organele de anchetă în cazul în care își schimbă domiciliul. Totodată, instanța a stabilit astăzi că Ilan Șor poate candida la alegerile locale.

„Au fost mai multe motive invocate de avocați, inclusiv incompatibilitatea, întrucît candidații electorali nu pot fi supuși anumitor măsuri preventive. Sigur că nu sîntem de acord cu decizia instanței și o vom contesta”, a precizat procurorul Adriana Bețișor.

Precizăm că ieri Ilan Șor a fost înregistrat oficial în calitate de candidat pentru funcția de primar al orașului Orhei. Omul de afaceri are statut de bănuit în dosarul fraudelor de la BEM, Banca Socială și Unibank și a fost plasat în arest la domiciliu pe 6 mai curent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?