Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nicolae Dorin şi-a încheiat activitatea de 25 de ani la Mobiasbancă – Groupe Societe Generale

19 mai. 2015,, 17:45   Economie
10867 1
Основатель Mobiasbanca Дорин уходит из банка
Foto: allmoldova.com
În ziua aniversării de 25 de ani ai Mobiasbancă – Groupe Societe Generale, fondatorul şi preşedintele instituţiei pînă în 2007, Nicolae Dorin, a anunţat că părăseşte banca.

"Visul meu a devenit realitate. I-am dedicat 25 de ani din viaţă. Sînt încă tînăr şi îmi doresc să fac multe, dar deja în afara băncii", a spus marţi, într-o conferinţă de presă Nicolae Dorin.

Vorbind despre succesele înregistrate de Mobiasbancă, el a atras atenţia asupra faptului că acestea sînt rezultatele activităţii echipei unite de profesionişti, care au pus suflet în această bancă.

"Mulţumesc tuturor care în aceşti 25 de ani au pus umărul, contribuind la dezvoltarea băncii. Sînt mulţumit de ceea ce am reuşit să fac la Mobiasbancă, dar aş dori să încerc în viaţă şi altceva", a spus Dorin, refuzînd să indice detaliile noului său proiect, recomandînd jurnaliştilor "să urmărească ştirile".

Bancherul a recunoscut că în 2007 i-a fost dificil să ia decizia de vînzare a pachetului său de acţiuni grupului Societe Generale.

"Banca nu este un chioşc pe care îl poţi închide. Aici, pe primul loc întotdeauna stă problema dezvoltării treptate şi dinamice prin capitalizare. Cred că noi atunci am luat decizia corectă (decizia de a vinde pachetul majoritar de acţiuni Mobiasbancă – Groupe Societe Generale)", a conchis Nicolae Dorin, care, conform unor informaţii, va conduce Asociaţia Băncilor din Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?