X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Primul comentariu al companiei Kroll cu privire la raportul de la BEM, BS şi Unibank

11 mai. 2015,, 12:30   Economie
5196 3

Компания Kroll дала первые комментарии в отношении отчета по BEM, BS и Unibank
Foto: jurnal.md

Publicarea raportului Kroll cu privire la jaful de miliarde de la Banca de Economii, Banca Socială şi Unibank ar putea compromite ancheta ulterioară.

Este răspunsul auditorilor de la Kroll, expediat în adresa Jurnal TV care a solicitat companiei să confirme dacă a interzis BNM să publice rezultatele investigaţiei şi care este motivul interdicţiei.

„Suntem conştienţi de faptul că în timpul anchetei Kroll, BNM a fost solicitată în mod repetat să ofere informaţii cu privire la stadiul investigaţiei şi ca raportul să fie publicat. Înţelegem interesul public pentru acest caz, dar observăm că publicarea detaliilor cu privire la această investigaţie care este nefinalizată ar putea compromite progresul şi eficienţa sa”, se arată în mesajul companiei.

Totodată, auditorii de la Kroll refuză să comenteze în vreun fel rezultatele investigaţiei.

„Niciodată nu comentăm detaliile investigaţiilor efectuate pentru clienţii noştri, investigaţii care sunt extrem de confidenţiale. Astfel, nu putem comenta conţinutul raportului întocmit de Kroll pentru Banca Naţională a Moldovei, care din păcate, a fost publicat fără acordul Kroll sau BNM”, precizează Kroll.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?