Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

„Vernisajul vinului”, desfășurat la Chişinău, a fost vizitat de peste 1 mie de oameni

24 apr. 2015,, 13:15   Societate
3226 0
"Вернисаж вина" в Кишиневе посетило свыше тысячи человек
Foto: infotag.md
Peste 1 mie de oameni s-au familiarizat cu arta degustării celor mai bune vinuri ale sezonului, participînd la al optulea "Vernisaj al Vinului", desfăşurat joi la Chişinău, cu denumirea "Buchet de primăvară".

Potrivit agenţiei "Infotag", la eveniment au fost prezentate peste 200 de denumiri de vinuri din partea a 30 de companii autohtone. Vernisajul a fost dedicat vinurilor albe şi roze, precum şi celor spumante.

Oaspeţii evenimentului au avut ocazia să deguste vinuri şi să procure producţia care le-a plăcut. De asemenea, a fost organizat un tutorial pentru fotografii ce doresc să fotografieze vinuri.

Printre oaspeţii evenimentului au fost miniştri, businessmeni şi reprezentanţi ai instituţiilor străine acreditate în Moldova. Ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, a apreciat înalt vinurile, spunînd că au un gust interesant şi plăcut.

Organizatorii evenimentului au menţionat că scopul vernisajului constă în promovarea vinurilor naţionale în rîndul populaţiei.

Vernisajul Vinului a fost organizat de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri, precum şi de proiectul USAID CEED II. Ultimul vernisaj a avut loc la Chişinău pe 19 decembrie 2014.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?