Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Service Centru Apple – acum și reparație de garanție a telefoanelor Apple DAAC System Integrator – unicul Centru Autorizat de Deservire a dispozitivelor Apple în Moldova ©

23 apr. 2015,, 14:00   Societate
11355 0

Încă din 2011, compania DAAC System Integrator oferă servicii profesionale de consultanță, reparație și configurare a produselor Apple în cadrul Centrului Autorizat de Deservire. În cadrul centrului activează experți dedicați, care au fost instruiți și certificați conform standardelor Apple.

Datorită echipării moderne, cadrelor specializate și proceselor standardizate, Service Centrul Apple are o capacitate de reparație de peste 2000 de echipamente anual. Acestea includ dispozitive de tip Desktop, Laptop, Tablete, accesorii și LCD Display. Timpul mediu de diagnosticare a unui defect nu depășește 4 ore, iar datorită produselor software oferite de către Apple, putem garanta o precizie de 99%.

Pentru a-și lărgi spectrul de servicii oferite, DAAC System Integrator a primit, începînd cu 1 martie 2015, certificarea de a realiza reparații de garanție a telefoanelor Apple iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

Datorită faptului că Service Centrul dispune de toate echipamentele necesare pentru o diagnosticare rapidă a echipamentului și un stoc corespunzător, în perioada de garanție dispozitivul dumneavoastră de tip Apple iPhone poate fi schimbat chiar la prima vizită. Informații suplimentare pot fi obținute la Hotline 022 509 777.

Pentru a ne conforma tendințelor, în anul 2014 a fost deschis noul IT Service Centru, care activează conform celor mai înalte standarde ale partenerilor globali. IT Service Centrul dispune de 40 de experți de calificare înaltă, instruiți pe toate continentele conform programelor vendorilor de top, de standuri pentru testarea echipamentelor și a programelor software de ultimă generație, de laboratoare tehnice pentru simularea noilor soluții în mediile informaționale ale clienților noștri, de un inventar de piese de schimb în valoare de peste 300.000$ pentru a oferi cel mai înalt nivel de deservire (SLA), precum și de 8 echipe mobile pentru deservirea clienților pe întreg teritoriul Moldovei.

DAAC System Integrator este lider în sfera IT în Moldova, funcționînd ca integrator de sistem, elaborator de programe software și IT service provider. Compania furnizează consultanță individuală, implementare și menținere în domeniul informatic din 1995, reușind să acumuleze o experiență unică pentru Moldova. Despre activitatea companiei puteți afla pe www.integrator.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?