Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

CNM organizează o campanie de salubrizare pe malurile rîului Ciuhur

23 apr. 2015,, 12:15   Societate
2981 0

CNM organizează o campanie de salubrizare pe malurile rîului Ciuhur
Foto : moldovenii.md

După campaniile de salubrizare a rîului Bîc, Centrul Național de Mediu (CNM) revine cu o nouă campanie, de această dată pe malurile rîului Ciuhur, din nordul țării. Campania a început astăzi și la ea s-au alăturat gimnazii și licee din 19 localități din 3 raioane: Ocnița, Edineț, Rîșcani, informează NOI.md.

Evenimentul de deschidere a campaniei de salubrizare va avea loc în orașul Cupcini la ora 13.00. În cadrul acestuia va fi organizat un flash-mob pentru protecția rîului Ciuhur cu accent pe promovarea standardelor de mediu la nivel european, cu participarea tinerilor care își fac studiile în liceele și gimnaziile din orașul Cupcini. Acțiunea va reuni circa 200 de participanți în orașul Cupcini și circa o mie de participanți în celelalte localități amplasate pe cursul rîului.

La eveniment vor mai fi prezenți reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău, reprezentanți ai Ministerului Mediului, președintele Consiliului raional Edineț și primarul orașului Cupcini.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?