Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Medvedev a refuzat para otrăvită oferită de Jirinovski

22 apr. 2015,, 17:45   Externe
5688 2

Foto: moneyweb.ro

Liderul fracțiunii Partidului Liberal Democrat din Rusia Vladimir Jirinovski i-a propus prim-ministrului rus Dmitri Medvedev să demită șeful Băncii Centrale, să anuleze datoriile regiunilor și persoanelor sărace, să-i pună la respect pe magnații petrolului și să mănînce o pară cu nitrați.

În cadrul ședinței de marți Dumei de Stat a FR, după ce premierul a dat citirii raportul guvernului pentru anul trecut, Jirinovski a demonstrat o pară cu o concentrație de nitrați maximă permisă, precum și un șervețel produs străinătate. "Acest șervețel aparatul guvernului îl cumpără din Elveția. Țesătoarele noastre, femeile din Ivanovo nu pot face singure astfel de șervețele?", - a întrebat el.

În ceea ce privește para, aceasta este, potrivit lui Jirinovski, dintre cele cumpărate în Polonia, Argentina, Turcia, Belgia, Olanda. Potrivit liderului Partidului Liberal Democrat din Rusia, para conține concentrații periculoase de nitrați - "otrăvesc întreaga țară".

La finalul discursului său, Jirinovski s-a apropiat de Medvedev și i-a propus să guste această pară. "Nu voi mînca", - a refuzat prim-ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?