Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

„Viorica-Cosmetic”: produse naturale pentru întreaga familie într-un nou magazin (VIDEO) ©

8 apr. 2015,, 17:30   Business
17942 0
«Viorica-Cosmetic»: Натуральная косметика для всей семьи стала ближе! (ВИДЕО)
Foto: noi.md
Fabrica de Parfumerie și Cosmetice „Viorica-Cosmetic” vine mai aproape de clienții săi prin intermediul unui nou magazin deschis în centrul capitalei, relatează NOI.md.

În noul magazin „Viorica”, clienții vor întîlni deja mult cunoscuta gamă de produse naturale, dar și cîte ceva din seriile cele mai noi. Spectrul magazinului întrunește produse pentru îngrijirea pielii și a părului, creme, șampoane, geluri de duș, parfumuri.

În pragul sărbătorilor, „Viorica” a venit cu inovații, punînd în vînzare certificate în valoare de 100, 200 și 500 de lei, care pot fi dăruite celor apropiați, iar aceștia, la rîndul lor, pot să-și aleagă singuri produsele pe placul lor. Pe lîngă aceste certificate, cumpărătorii se vor putea folosi și de o cartelă de reducere. Cu cît va fi mai mare suma achizițiilor, cu atît reducerea va fi mai semnificativă, iar aceste certificate vor putea fi folosite de întreaga familie. „Acum le vom mulțumi clienților noștri nu doar prin cuvinte, ci oferindu-le posibilitatea de a simți loialitatea noastră datorită noului sistem de reduceri”, a specificat Pavel Melnic, directorul de marketing al SA „Viorica-Cosmetic”.

La fel, în noul magazin pot fi achiziționate seturi cadou din seriile naturale „Flovio” și „Violelle” la prețuri accesibile, perfecte pentru a fi dăruite persoanelor dragi, de sărbători sau cu ocazia unor evenimente importante. Totodată „Viorica” îi răsfață și pe bărbați prin oferte de creme, geluri pentru ras și parfumuri aromate.

Nici cei mici nu au fost uitați de „Viorica-Cosmetic”, pentru ei fiind create o serie de produse recomandate de pediatrii din Moldova. Aceste produse pot fi utilizate chiar din primele zile de viață ale bebelușilor. Este vorba de „Victorița” și „Victoraș”, iar în curînd va fi apărea noua serie „Bebeluș”.

„Viorica Cosmetic” promite să vină cu o nouă serie de parfumerie, ce va conține arome noi, atît pentru femei, cît și pentru bărbați. Parfumurile de la „Viorica” sînt create în colaborare cu cele mai bune laboratoare de parfumerie din lume, de aceea este sigură de faptul ca clienții vor fi plăcut surprinși de noile produse.

Noul magazin „Viorica” este situat pe adresa: strada Pușkin, 28/1, fiind cel de-al șaselea magazin specializat deschis la Chișinău.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?