X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

BEMOL Retail: Toate evenimentele au fost coordonate de Thomas Moser

1 apr. 2015,, 16:40   Business
9753 1
BEMOL Retail: всем управлял Томас Мозер
Foto: bani.md
Compania BEMOL Retail SRL nu ar dori să comenteze comunicatul de presă, publicat anterior de Danube Logistics Holding BV , din respect pentru independența sistemului judecătoresc din Moldova și Olanda și crezînd în imparțialitatea acestora, relatează NOI.md.

„Considerăm că orice afirmații ale părților în proces sînt acceptabile a fi făcute publice doar după pronunțarea hotărîrii judecătorești, întrucît pînă la acel moment acestea nu sînt altceva decît presiune asupra instanței de judecată cu scopul de a influența mersul legal al cercetării judecătorești și, în final, însăși decizia instanței”, se menționează în mesajul pentru presă lansat de Compania BEMOL Retail SRL.

„Totuși, luînd în considerare insistența din partea mass-mediei și interesul acesteia fața de subiectul în cauză, creat de Danube Logistics Holding BV, putem să relatăm că toate evenimentele descrise în comunicatul de presă au fost coordonate nemijlocit de către dl Thomas Moser, avînd calitate de conducător al EASEUR Holding BV, BEMOL Retail SRL, Danube Logistics SRL, de negociator din partea EASEUR Holding BV cu societatea-creditor Credit Suisse, inițiator al așa-zisei evaluări și creator al Danube Logistics Holding BV. Este cazul cînd alte comentarii sînt de prisos.

În așteptarea hotărîrilor legale ale instanțelor din Olanda și Moldova, inclusiv asupra cererii înaintate încă din anul 2014 și respectînd etica ce se impune în astfel de cazuri, dorim să limităm comentariile noastre la cele enunțate mai sus”, se comunică în răspunsul oficial al Companiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?