X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Bilanțul Expoziției de broderii de la MolDeco

23 mar. 2015,, 17:50   Societate
3420 0

Подведены итоги конкурса ручной вышивки в «MolDeco»
Foto: liveinternet.ru

După două săptămîni de expoziție, MolDeco și-a decernat cîștigătorii. A jurizat atît publicul, cît și un juriu în frunte cu Ministrul Culturii, Monica Babuc.

Potrivit organizatorilor, anul acesta, la cea de-a II-a ediție a Expoziției de broderii au votat peste o mie de persoane pentru cea mai deosebită lucrare. Astfel cîștigătoare a devenit Ala Rusu.

De asemenea, s-au învrednicit de premii pentru locul I și diplomă pentru complexitate Meg Welch, locul II și diplomă pentru originalitate – Olga Dișli, locul II și diplomă pentru autenticitate – Tălița Secrieru. Totodată, a fost oferit premiul pentru vitalitate și pasiune pentru broderii Elenei Țurcan.

Tot aici a fost întocmit top 10 lucrări cele mai votate de public, iar premiul simpatia publicului i-a fost înmînat lui Meg Welch, care a primit o broderie creată de Bianca Moldovanu.

„Cele două săptămîni au trecut într-o răsuflare. Mă bucur că am reușit să scoatem din anonimat o ocupație care pentru mulți este demodată și neinteresantă, dar în realitate este captivantă și foarte îndrăgită în țara noastră. Mă bucur că am putut să-i facem curioși și pe cei sceptici, care au rămas nu mai puțin impresionați de lucrările expuse”, a declarat organizatoarea expoziției, Stela Moldovanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?