Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Noul Land Rover Discovery Sport – ultima generație de mașini universale de teren clasa premium, este acum prezent și în Moldova (FOTO,VIDEO) ©

18 mar. 2015,, 11:20   Societate
4250 0
Foto: noi.md
Nu doar copiilor le plac jucăriile. La sigur, fiecare dintre noi a tras această concluzie nu numai odată. Doar că, peste ani, jucăriile cresc împreună cu noi, devin practice, utile, comode și chiar avantajoase, dar ca și în copilărie ne aduc multe bucurii. Concernul Land Rover ne bucură cu o nouă jucărie - estetic și, concomitent, practic, noul vehicul de teren Discovery Sport, este, probabil, cel mai universal în clasa respectivă. Este primul reprezentant al noii generații de mașini de teren Land Rover.

De la prima vedere modelul impresionează nu doar cu eleganța marca Land Rover, dar și cu silueta expresivă - modernă, îndrăzneață, futuristă.

Designul caroseriei corespunde perfect salonului excelent al automobilului, în care predomină linii îndrăznețe orizontale și verticale. Materialul excelent al tapițeriei și pielea de clasă premium (ultima este accesibilă ca opțiune) fac din Discovery Sport o alegere nu doar stilată, ci și universală.

Avantajul incontestabil pentru dimensiunile sale este volumul automobilului.

Revelația de bază a modelului rămâne a fi posibilitatea așezării concomitente a șapte pasageri conform formulei 5+2 – este, de bună seamă, una dintre calitățile cele mai mari ale unui Discovery Sport!

Rândul al doilea de scaune, f.spațios, oferă un confort ideal fiecărui pasager. Scaunele pot fi deplasate înainte și înapoi cu 16 cm, iar în poziția extremă spațiul pentru picioarele pasagerilor din rândul doi este comparabil cu cel din Range Rover! Comod, nu-i așa? Oblicitatea spetezelor la scaunele din spate poate fi reglată.

De ce, totuși, noul Discovery Sport este considerat vehicol de teren multifuncțional și universal de clasa premium ?

Pentru că doar Dumneavoastră decideți! Doriți să mergeți la pescuit, cu un cort și o barcă? Portbagajul enorm cu volumul de 829 litri vă stă la dispoziție (este de bună seamă mare)! În excursie cu familia? Rândul trei de scaune poate fi pliat cu o singură mână timp de câteva secunde în proporția 50:50 – poftim, beneficiați! Puteți ușor transporta și pasageri, și orice utilaj, există loc suficient pentru orice.

Acest automobil n-o să vă permită să uitați, că aveți un Land Rover.

Fiecare reprezentant al familiei Land Rover se asociază, întâi și-ntâi, cu posibilitățile neverosimile atât pe drum, cât și pe teren accidentat. Noul Discovery Sport nu este o excepție, el face față celor mai stricte cerințe. Și, ca unui adevărat Land Rover, depășește orice obstacole. Pe asfalt, pietriș, nisip sau zăpadă, selectând regimul corespunzător, sistemul de adaptare la condițiile rutiere Terrain Response ajută mașinii să asculte de orice mișcare a șoferului, iar Dumneavoastră – să simțiți controlul desăvârșit. Pe magistrală, Terrain Response este completat de regimul Dynamic (pentru automobilele cu 5 locuri), care face șofatul încă mai captivant, iar dispozitivele sunt învăluite în lumină roșie.

Discovery Sport poate depăși obstacole acvatice cu adâncimea de 600 mm. Deschiderea drumului în cazul Discovery Sport, la fel, este perfectă: garda de sol de 212 mm, plus fundul plat fără detalii proeminente și unghiurile de intrate/ieșire de 25 și 31 grade, respectiv.

Important: conform siteului oficial, tehnologiile noului Discovery Sport au fost testate în cele mai severe condiții de drum și teren accidentat timp de 18 luni în peste 20 de țări. Inclusiv în condițiile aspre ale Islandei. Aceste spoturi video demonstrează frumusețea Islandei și concomitent - posibilitățile unui Land Rover Discovery Sport. Savurați:

Despre sistemele multimedia. Informațiile necesare privind sistemele importante și setările automobilului în regim real sunt afișate de ecranul tactil de 8 țoli, fapt care vă permite să dețineți controlul în orice situație. Interfața spectaculoasă este înțeleasă la nivel intuitiv. Oricine a folosit un smartphon, va înțelege lesne spre care punct al meniului duce un semn sau altul.

Despre motoare și cutii de viteze: Discovery Sport a preluat agregatele de forță de la Freelander și Evoque: motorul turbo de 2 litri pe benzină de 240c.p. și dieselul de 2,2 litri, 150 (TD4) sau190 c.p. (SD4) au trecut pe noul crossover fără modificări. Toate versiunile cu aceste motoare sunt oferite de salonul auto Land Rover din Chișinău.

Toate versiunile au în dotare cutii de viteze cu transmisie automată în 9 trepte ZF.

Consumul este unul econom, în regim mixt variază între 5,99 și 8,18 litri/100 km, în funcție de tipul motorului.

Discovery Sport poate fi comandat în salonul Land Rover din Moldova în 4 variante de echipare (nivelul de dotare cu opțiuni): S, SE, HSE și HSE Luxury. Fiecare dintre acestea este unică și interesantă. În topul echipărilor, desigur, este HSE Luxury, care poate avea și opțiuni suplimentare. Configurarea propriului Discovery Sport este o chestiune strict individuală.

Apropo, costul unui Land Rover Discovery Sport în salonul LR din Chișinău pornește de la 32 800 Еurо.

Putem spune cu fermitate, că apariția acestui model este un suflu nou în businessul auto. Este automobilul perfect pentru un om dinamic, contemporan, care se mișcă înainte cu fiece secundă și trăiește dincolo de rutina zilnică.

Caracteristicile tehnice le puteți găsi la adresa land-rover.md, sau la telefonul 022 578 920 sau pe adresa bd. Cantemir, 14 – salonul auto Land Rover.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?