X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Citroen Jumper” – un automobil practic, o ofertă avantajoasă ©

4 mar. 2015,, 14:50   Ştiri Auto
6034 1
CitroenJumper: практичный автомобиль, выгодное предложение
Foto: noi.md

Ofertă specială de la salonul auto „Citroen” al companiei „DAAC-Hermes”.

Salonul auto „Citroen” din Moldova lansează cea maiavantajoasă ofertă la procurarea automobilelor „Citroen Jumper”.

Acum aveți posibilitatea să procurați un „Citroen Jumper” la prețul special de 21 500 euro. Prețul real al modelului propus fiind de 24 900 de euro, economisiți 3 400 euro.

Dar cele mai interesante sunt condiţiile speciale de leasing. Achitând prima rată de 30% (adică 7 845 euro), veţi obţine leasing fără dobîndă (dobînda anuală efectivă = 0%). Astfel, plata lunară va fi de 627 euro, în cazul leasingului de 24 de luni.



O mulţime de clienţi, atât existenţi, cât potenţiali, au reuşit să facă cunoştinţăcu modelul de furgonetă comercială „Citroen Jumper” și au ramas încântați de capacitățile acesteia.

Cine e totuşi cumpărătorul furgonetei „Citroen Jumper”?

Desigur, dacă e vorba de utilizarea comercială a vehiculului, cumpărător poate fi orice companie specializată, ca de exemplu: logistică şi transport, producţie, agricultură şi multe alte tipuri de afaceri, care dacă ar fi să le enumerăm, ne-ar lua prea mult timp. Cert este faptul că „Jumper” prezintă interes şi pentru persoanele particulare: fermieri, întreprinzători particulari, precum şi oameni de afaceri care se ocupă cu transportarea mărfurilor atît la distanţe lungi, cât şi pe teritoriul Republicii Moldova.

Avantajele furgonetei „Citroen Jumper” sunt evidente: automobilul este dotat cu acumulator și starter puternice,pentru pornine pe timp de ger și sistem de alarmăîn caz de frînare bruscă.



Înălțimea facilitează încărcarea și descărcarea mașinii cu ușurință. Luminile verticale din spate îmbină stilul modern și eficiența funcțională. Producătorul afirmă că modeluleste foarte sigur datorită construcției suporturilor amortizoarelor, sistemului impermeabil de colectare a aerului, structurii caroseriei consolidate, balamalelor durabile și elementelor mobile ale caroseriei, sistemului de frînare cu eficiență sporită și zgomotului redus.



„Citroen Jumper” este un automobil cu tracțiune pe roțile din față (factor prețuit în mod special decunoscători ), cu o caroserie monococă, motor transversal șisuspensie din față de tip McPherson.



Salonul auto „Citroen” propune în condiții speciale versiunea „Jumper FT33 L2H2” cu motor 2,2HDi 130 cai putere – unul dintre cele mai eficiente și economice motoare diesel, recomandat de uzina „Citroen” pentru acest model, care a fost special elaborat pentru camionete de tonaj mic.

Motorul este dotat cu un compresor turbo și injector de combustibil Common Rail. În sistemul de pornire la rece sînt prevăzute bujii cu încălzire.

Având în dotare cutia de viteze mecanică în 6 trepte acest model în regim mixt are un consum de 7,5 l/100 km.

Dimensiunile și parametrii automobilului oferă privilegiiclare:

Volumul compartimentului de marfă al mașinii - 11,5 м3,sarcina utilă - 1,475 kg.

Dimensiunile furgonetei: 3,120 mmx 1,870 mmx 1,932 mm(lungimea x lățimea x înălțimea).

Descrierea detaliată a opțiunilor din dotarea automobilului poate fi găsită accesînd http://www.citroen.md/ru/news/32 (http://www.citroen.md/md/news/32/curr/1– pentru versiunea MD).

Însă ne vom opri la cele mai importante opținui din dotare

Siguranța: Airbag șofer; ABS (sistemul de antiblocare a roților);

EBD (sistemul de repartizare a forțelor de frînare)

Confortul și comoditățile:

Sistem electric de acționare a geamurilor

Lacăt central cu panou de comandă PLiP

Sistem automat de încălzire WEBASTO

Aer condiționat

Ușile din spate se deschid la unghiul de 270° -180°

Avantaje:

Motor cu carcasă de protecție din oțel

Separator metalic al compartimentului de marfă

Suspensie spate consolidată























Potrivit opiniilor automobiliștilor de pe forumurile specializate, „Citroen Jumper” s-a manifestat ca un căluț de muncă sigur și rezistent, un prieten de încredere.

Decideți singuri cum puteți folosi cu maximă eficiență „Jumperul” Dumneavoastră.

Pentru informație mai detaliată Vă puteți adresa la salonul auto „Citroen” de pe str. Petricani, 17 sau la numărul de telefon 022-205-855.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?