Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

"Fifty Shades of Grey", cu 81 milioane de dolari încasări la debut

16 feb. 2015,, 23:00   Externe
5264 0

Фото: agerpres.ro

"Fifty Shades of Grey" (Cincizeci de umbre ale lui Grey), ecranizarea bestseller-ului omonim al scriitoarei E. L. James despre relația "specială" între un om de afaceri și o studentă, a strâns cele mai multe încasări la debut, în weekend-ul de Valentine's Day, 81,7 milioane de dolari în box office-ul nord-american, depășind așteptările și la nivel internațional cu 158 de milioane de dolari, scriu Reuters, AFP și portalul specializat boxofficemojo.com.

Regizorul Sam Taylor-Johnson a realizat unul dintre cele mai controversate filme, în care James Dornan interpretează rolul unui miliardar, Stephen Grey, cu șarmul unui cuceritor și un împătimit al practicilor sexuale neobișnuite pentru care studenta interpretată de Dakota Johnson devine o țintă ce merită cucerită. Proiectat în 3.646 săli de cinema, 'Fifty Shades of Grey' s-a plasat pe locul doi în clasamentul all-time al lansărilor din luna februarie în urma peliculei 'The Passion of Christ', și pe locul cinci în clasamentul all-time al încasărilor generate la debut, după "Matrix Reloaded", "American Sniper", "The Hangover Part II" și "The Passion of Christ".

Cei de la Universal Pictures se așteptau ca filmul să genereze un asemenea succes la debut, dat fiind faptul că este o ecranizare a romanului care s-a vândut în peste 100 de milioane de exemplare, fiind un adevărat fenomen literar. Boxofficemojo.com scrie că această strategie a celor de la Universal poate fi cu dublu tăiș pentru că mulți din cei care au citit cartea în particular nu au același interes sporit să vadă în public scenele explicite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?