Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dacă îți place să gătești, participă la Restaurand Day „Check IN Moldova”

8 feb. 2015,, 13:00   Societate
4052 0

Foto: foodstory.ro

La Chișinău va avea loc prima ediție a evenimentului Restaurant Day cu genericul „Check IN Moldova”. Acesta este un carnaval gastronomic care face înconjurul lumii și se desfășoară în 64 de țări concomitent, doar pentru o zi fiind deschise aproximativ 1700 de restaurante.

Prin această primă ediție, organizatorii își propun să ofere șansa străinilor să descopere chiar și la distanță, prin intermediul rețelelor de socializare, gastronomia și capacitățile culinare ale moldovenilor. „Dorim ca prin alipirea la acest proiect să ne promovăm țara și cît mai multă lume să afle lucruri frumoase despre Moldova”, au scris organizatorii pe pagina lor de Facebook.

Ediția Restaurant Day „Check IN Moldova” îi va reuni pe toți pasionații de gătit care doresc să savureze cele mai delicioase rețete homemade din bucătăria tradițională și internațională. La concurs pot participa persoane cu sau fără studii în gastronomie, bucătari profesioniști sau amatori, avînd posibilitatea să gătească tot ce le reușește cel mai bine: specialitatea casei, bucate tradiționale sau internaționale.

La eveniment vor participa, cu un program artistic, copii de la Centrul Republican pentru Copii și Tineri „Artico”.

Prima ediție Restaurant Day „Check IN Moldova” va susține și o cauză caritabilă. Fondurile colectate în cadrul evenimentului vor fi redirecționate Asociației Naționale „Învingem Fibroza Chistică”, din cadrul campaniei „Ajută-l să crească mare!” pentru asigurarea necesarului de vitamine în alimentația de zi cu zi a pacienților.

Restaurant Day „Check IN Moldova” va avea loc pe 15 februarie, între orele 11.00 și 16.00 la „Artico”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?