X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

European Cafe: discuții între tineri pe teme actuale

3 feb. 2015,, 18:00   Societate
7590 1
Foto: muravlenco.com
Centrul pentru Jurnalism Independent lansează o serie de întîlniri European Cafe, în cadrul cărora se vor aborda teme actuale de către tinerii informați și activi din țară. „Scopul întîlnirilor European Cafe este de a încuraja dialogul între tineri pe tematici de actualitate”, a declarat pentru NOI.md coordonatoarea proiectului, Adriana Solovei.

În cadrul proiectului pot participa elevi, studenți sau membri ai diferitor organizații de tineret. Ei vor pune în discuții cele mai mari și apăsătoare probleme ale societății contemporane. „Prima întîlnire va avea loc vineri, 6 februarie, începînd cu ora 17.00, unde se va aborda tema despre violența împotriva femeilor și cum poate fi oprită aceasta. În cadrul European Cafe va fi proiectat filmul «Culorile», în regia Vioricăi Meșină, care abordează problema violenței verbale și psihologice în cupluri. Nu vor lipsi momentele muzicale, susținute de formația Flash Blood”, a completat Adriana Solovei.

Sursa citată a mai specificat că „întîlnirile pentru tineri «European Cafe» vor avea loc în mai multe localități din Moldova”.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Republica Moldova”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independen, în colaborare cu Internews. Proiectul este sprijinit financiar de Biroul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă al Departamentului de Stat american.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?