Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Producția „Bucuria” poate fi cumpărată în Moldova și România în regim online

30 ian. 2015,, 17:00   Business
18946 2
Foto: patriotstudio.com
Cel mai mare producător de dulciuri din Republica Moldova, fabrica „Bucuria” din Chișinău, a deschis un magazin online pentru vînzări în Moldova și România, informează NOI.md. Astfel, prin intermediul site-ului bucuriashop.md consumatorii pot cumpăra producția „Bucuria” la cele mai avantajoase prețuri direct de la banda rulantă a întreprinderii. Livrarea costă 30 de lei pentru o comandă în valoare mai mică de 250 de lei, iar pentru comenzile ce depășesc această sumă livrarea este gratuită. În cazul comenzilor ce depășesc suma de 300 de lei se oferă o reducere de 3% din suma comenzii.

„Bucuria” a intrat pe segmentul de vînzări online și în România. Potrivit presei române, producătorul moldovean de dulciuri, care a intrat pe piața din România în urmă cu cîțiva ani, a deschis un magazin online prin intermediul căruia și-a propus să-și vîndă produsele mai ușor clienților din țara vecină, și nu doar consumatorilor din București. În prezent, „Bucuria” deține în capitala României șapte magazine.

Deschiderea magazinului online va permite majorarea numărului potențialilor clienți și a volumului vînzărilor. Producția fabricii „Bucuria” poate fi comandată pe site-ul bucuriaromania.ro. Utilizatorul adaugă produsele dorite în coș, iar după finalizarea comenzii poate opta pentru modalitatea de plată dorită. Clienții pot beneficia de transport gratuit acasă sau la birou în cazul unor comenzi de peste 250 de lei românești sau o taxă de livrare de 10 lei românești pentru comenzile de 50-250 de lei. Comanda minimă este de 50 de lei românești. „Bucuria” oferă posibilitatea ridicării comenzilor și din punctele de vînzare din stațiile de metrou în care este prezentă.

Înființată în anul 1946, SA „Bucuria” este cea mai mare firmă producătoare de dulciuri din Republica Moldova, care produce peste 250 de denumiri de produse de cofetărie. Fabrica produce zilnic în medie 37 de tone de produse de cofetărie: bomboane din ciocolată, zefir, napolitane, jeleuri, biscuiți, caramele etc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?