X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Ghimpu, indignat de afirmațiile lui Sturza

16 ian. 2015,, 15:13   Politică
15821 8

Foto : nbm.md

Președintele PL, Mihai Ghimpu, și-a exprimat indignarea față de comentariul fostului premier Ion Sturza cu privire la blocajul produs în cadrul negocierilor. Politicianul s-a arătat deranjat în special de criticile aduse la adresa sa de omul de afaceri, notează NOI.md.

Drept replică la spusele lui Ion Sturza, liberalul a ironizat pe seama calității de expert a fostului premier.

„«Este nevoie ca domnul Ghimpu să fie scos din lumea lui, jucăușă și hazardată», scrie «sfătuitorul în toate» Ion Sturza pe contul său de pe Facebook. Nu am comentat și nu am dat nicio replică în acești ani la toate «expertizele» Domniei Voastre, dar am impresia că funcția de prim-ministru nu v-a fost de folos, dacă, după atîția ani, «plutiți» în continuare în politică...”, se arată în comentariul lui Mihai Ghimpu.

Referindu-se anterior la evenimentele de pe scena politică, Ion Sturza a dat de înțeles că niciun format de guvernare, fie între partidele proeuropene, fie cu participarea comuniștilor, nu va fi unul viabil. Acesta s-a declarat dezamăgit de modul în care decurg negocierile, sugerînd că animozitățile personale domină dialogul dintre formațiuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?