Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Vestea care elucidează MISTERUL zborului MH17. "RUSIA nu are nicio VINĂ

25 dec. 2014,, 22:00   Externe
6391 12

Foto: ruvr.ru

Potrivit unui angajat al bazei aeriene de la Dniepropetrovsk, trei avioane de vânătoare ucrainene au efectuat misiuni în regiunea Doneţk în ziua incidentului.

Aeronava Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines care s-a prăbuşit în iulie 2014 în estul Ucrainei probabil a fost doborâtă de un avion de vânătoare ucrainean de tip SU-25, acuză surse citate de tabloidul rus Komsomolskaia Pravda, relatează RIA Novosti.

Două dintre aceste aparate de vânătoare au fost doborâte de insurgenţi, iar al treilea, echipat cu rachete, a revenit la bază fără muniţie. Pilotul avionului era "foarte înspăimântat", a declarat sursa citată. "Probabil că lansase rachetele spre avionul Boeing de teamă sau din răzbunare. Poate s-a gândit o secundă că era avion de vânătoare", adaugă angajatul bazei aeriene.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit pe 17 iulie în regiunea ucraineană Doneţk. Toate cele 288 de persoane aflate la bord au murit. Ucraina şi Rusia se acuză reciproc de doborârea avionului de pasageri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?