X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Formuzal și-a anunțat disponibilitatea de a demisiona din postul de președinte al Partidului Regiunilor(VIDEO)

19 dec. 2014,, 11:45   Politică
3913 1
Foto: gagauzinfo.md
Bașcanul Găgăuziei și liderul Partidului Regiunilor din Moldova, Mihail Formuzal, și-a anunțat disponibilitatea de a demisiona din postul de președinte al acestei formațiuni politice. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiuni difuzate de postul de televiziune TVC 21.

„Noi preconizăm să desfășurăm undeva prin martie Congresul Partidului, în cadrul căruia eu îmi voi declina competența liderului de partid și vom alege conducerea nouă a formațiunii”, a spus Formuzal.

Totodată, bașcanul a explicat că mandatul de președinte al Partidului pînă atunci nu va expira, iar decizia de a demisiona este una benevolă.
„Dacă nu am putut aduce Partidul în Parlament, înseamnă că trebuie ales un nou conducător al Partidului Regiunilor, care va reuși să-l aducă în Parlament. Eu așa cred”, a adăugat el.

Partidul Regiunilor a fost instituit în cadrul Congresului de constituire, care a avut loc la 23 septembrie 2011. La 18 octombrie 2013 Partidul a fost înregistrat la Ministerul Justiției, comunică portalul de știri Gagauyinfo.md.
La alegerile parlamentare din 2014 formațiunea politică a participat în componența blocului „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală”, care nu a reușit să depășească pragul electoral, acumulînd doar 3,45 la sută din voturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?