Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Maternitate modernizată în cadrul campaniei „Renaşte Moldova”

19 dec. 2014,, 11:15   Societate
2949 1
Foto: kp.ru
O nouă aripă a maternităţii Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, renovată în cadrul campaniei sociale „Renaşte Moldova”, a fost deschisă joi.

Potrivit agenţiei "Infotag", la ceremonia de deschidere au participat mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, Vladimir, fondatorul Fundaţiei Edelweiss şi iniţiatorul campaniei „Renaşte Moldova”, Vlad Plahotniuc, precum şi personalul medical de la Institutul Mamei şi Copilului.

Vlad Plahotniuc a declarat că succesele înregistrate în cadrul campaniei „Renaşte Moldova” sînt „mai importante decît politica şi decît campaniile electorale”.

"Cei care au susţinut campania, dar chiar şi cei care poate n-au crezut în acest proiect, au dovezi concrete, pot vedea modernizări reale la maternitatea Institutului Mamei şi Copilului. Condiţiile din aceste saloane renovate nu se deosebesc cu nimic de condiţiile din instituţiile medicale europene. Vom continua proiectul, pentru că trebuie să facem din această maternitate o instituţie modernă", a declarat fondatorul Fundației Edelweiss.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?