X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Restaurantul „Basarabia” a intrat în Top - 10 cele mai bune restaurante din CSI

1 dec. 2014,, 12:45   Societate
4574 0
Foto: travel.md
Portalul informaţional pentru călători Travel.ru a elaborat ratingul celor 10 cele mai bune restaurante din ţările CSI, care se bucură de popularitate în rîndurile turiştilor în 2014.

În clasament au intrat restaurantele care oferă bucate din bucătăria naţională. Ratingul a fost elaborat în baza recenziilor vizitatorilor şi utilizatorilor portalului. Prînzul luat la acest restaurant nu va costa mult – mai puţin de 10 dolari (500 de ruble). În clasament au nimerit restaurantele din Rusia, Kazahstan, Belarus, Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Uzbekistan, Kîrghîzstan şi Moldova.

În topul celor 10 cele mai bune restaurante din ţările CSI au fost incluse Taikazan (Astana), Vasiliki (Minsk), Taverna Erevan (Erevan), Mu-Mu (Moscova), Firuze (Baku), Caravan (Taşkent), Ala-Too (Bişkek), Kozaciok (Kiev), Basarabia (Chişinău) şi Mama Roma (Sankt-Petersburg).

Pe locul 9 al clasamentului s-a situat restaurantul „Basarabia” de la Chişinău, Moldova.

Restaurantul de tip familial „Basarabia” propune bucatele naţionale, cum sînt plăcinte cu diverse umpluturi cu 111 ruble (35 de lei), sarmale şi tocană cu mămăliguţă. La restaurant se desfăşoară master classe de preparare a bucatelor moldoveneşti.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?