X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declaraţia Staff-ului electoral republican al PCRM cu privire la votul multiplu

30 noi. 2014,, 17:37   Politică
5274 0
Foto: basarabia.md
Atenţie! Pericol de votare multiplă!

Registrul electronic al alegătorilor a căzut. Guvernanţii, în acest caz, şi-au arătat incompetenţa sau au făcut-o intenţionat.

În ambele cazuri CEC–ul în frunte cu Ciocan s-a compromis şi e vădit faptul că mecanismele de fraudare a alegerilor au fost puse în aplicare. Pe parcursul zilei, în localităţile republicii au fost observate autocare cu tineri care au venit să voteze repetat în localităţi din raioanele Criuleni, Străşeni, Ocniţa, suburbiile Chişinăului. Autorităţile electorale nu reacţionează devenind, astfel, complici la procesul de fraudare a scrutinului.

Sub pretextul deficienţelor sistemului informaţional partidele de la guvernare vor amplifica tentativele de fraudare a alegerilor prin diferite mijloace!

Ne adresăm tuturor observatorilor naţionali şi internaţionali să fie prudenţi şi să documenteze toate cazurile de tentativă de fraudare a alegerilor şi să contribuie la prevenirea acestora.

De asemenea, facem apel către cetăţenii RM să nu cadă pradă manipulării şi furtului electoral pus la cale de autorităţile disperate.

Pentru a nu admite compromiterea alegerilor, PCRM a sesizat Comisia Electorală Centrală.

Staff-ul electoral republican al PCRM

30.11.2014


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?