Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Angela Merkel i-a transmis un mesaj de susținere lui Iurie Leancă

28 noi. 2014,, 13:10   Politică
2217 2
Foto : gov.md
Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a trimis premierului Iurie Leancă o scrisoare în care i-a urat succes la alegerile parlamentare de duminică. Oficialul german a precizat în scrisoare că scrutinul din 30 noiembrie va demonstra dacă moldovenii doresc să devină membri ai UE, informează NOI.md.

„Sub conducerea Dumneavoastră au fost consolidate eforturile pentru apropierea Republicii Moldova de Europa și, astfel, aprofundate relațiile cu Uniunea Europeană. Scrutinul de duminică va decide dacă moldovenii își doresc să continue calea spre integrarea europeană și să devină membri ai Uniunii Europene”, se arată în mesajul lui Merkel.

Președinta Uniunii Creștin-Democrate din Germania se arată convinsă că în interesul Moldovei este să fie continuată calea modernizării. „Doresc să vă încurajez în angajamentul Dumneavoastră de a convinge populația Moldovei de necesitatea politicii de reformare. Cu acest prilej, vă doresc numai bine Dumneavoastră personal și poporului moldovenesc”, își încheie mesajul Angela Merkel.

Ultima dată, Iurie Leancă și Angela Merkel au avut o întrevedere în luna iulie la Berlin, în cadrul vizitei oficiale a premierului moldovean în Germania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?