Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Democraţii vor fi ajutaţi în campanie de colegi din străinătate

19 noi. 2014,, 13:00   Politică
2551 2
Foto: obiectivtulcea.ro
Un grup de voluntari ai Partidului Socialiștilor Europeni s-a alăturat Partidului Democrat pentru a susţine formaţiunea în campania electorală. Potrivit deputatului Oleg Ţulea, voluntarii vor monitoriza procesul electoral din ţara noastră şi vor merge la întîlniri cu alegătorii, notează NOI.md.

Grupul de activişti, veniţi din Franţa, Austria, Germania, Spania şi Belgia, se află la prima lor vizită în Republica Moldova.

„Am selectat aceşti cinci voluntari, tineri activiști, care şi-au exprimat dorinţa de a veni în Moldova pentru ca să facă campanie împreună cu reprezentanţii PD. Voluntarii PES vor merge împreună cu reprezentanţii PD în teritoriu, fiind şi o oportunitate pentru ei să transmită un mesaj din partea unor structuri europene”, a precizat democratul Oleg Ţulea.

„Cunoaştem că sînt dificultăţi şi în Spania a fost criză politică, divizări între stînga şi dreapta, care au fost depăşite. În Spania se cunoaşte mai puţin despre Republica Moldova, de aceea am venit aici pentru a face schimb de experienţă”, a precizat unul dintre voluntari.

Precizăm că Partidul Democrat face parte din Internaţionala Socialistă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?