X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Percheziţii la domiciliul fostului lider al Comsomoliştilor, Pavel Grigorciuc

15 noi. 2014,, 12:50   Politică
6066 2
Foto: radiochisinau.md
Fostul membru al Partidului Comuniştilor şi ex-lider al Comsomoliştilor, Pavel Grigorciuc, a fost reţinut ieri de Procuratura Generală, în cadrul dosarului intentat pe acţiuni destabilizatoare, în pragul alegerilor. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul acestuia, Grigorciuc a fost escortat la Procuratură pentru a fi interogat, notează NOI.md, cu referire la informaţiile furnizate de tînăr pe o reţea de socializare.

Oamenii legii îl acuză pe acesta de pregătirea măsurilor anticonstituţionale, pentru destabilizarea situaţiei social-politice în perioada electorală, sub forma unor acţiuni de dezordine în masă. Acesta a anunţat că un detaşament al Serviciului de Informaţii şi Securitate a pătruns ieri în locuinţa sa pe la balcon şi a efectuat percheziţii. În urma descinderilor, din apartamentul suspectului, au fost confiscate mai multe obiecte personale printre care calculatorul, telefonul şi cîteva documente. Activitstul a respins acuzaţiile care i se aduc, precizînd că este victima unor represiuni politice.

Amintim că Procuratura Generală şi SIS-ul au intentat un dosar penal în care examinează implicarea ilegală a unor persoane în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Informaţiile acumulate şi acţiunile persoanelor respective sînt investigate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?