Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Interviu impresionant cu bărbatul care l-a OMORÂT pe Osama bin Laden

12 noi. 2014,, 21:00   Externe
1801 0
Foto: oko-planet.su
Robert O'Neill, fostul soldat SEAL, cel care l-a împuşcat şi ucis pe Osama Bin Laden a acceptat să vorbească despre acest moment crucial în istoria modernă cu un jurnalist de la Fox News.

O'Neil povesteşte că înainte de a pleca în misiune a redactat mai multe scrisori prin care îşi lua "adio" de la cei dragi, pentru că "posibilitatea ca el să moară în acel raid era foarte ridicată" şi dorea ca familia sa să ştie de ce a fost nevoit să participe la cea mai importantă misiune din istoria recentă a SUA.

"Această misiune a meritat totul, îmi pare rău că nu mai sunt printe voi, că sunteţi întristaţi, însă trebuie să ştiţi că am murit alături de oamenii lângă care trebuia să fiu. Când scriam aceste rânduri, de multe ori lacrimile îmi cădeau de pe obraji şi udau paginile", povesteşte Robert în interviu.

Scrisorile conţineau de asemenea sfaturi pentru copiii lui: "Le-am vorbit despre nunta lor, urându-le fericire şi le-am spus să aibă mereu grijă de mama lor. Apoi mi-am cerut iertare de la ei pentru că nu am putut să le fiu alături", spune O'Neil. După ce raidul şi misiunea au fost un succes, O'Neil a ajuns acasă şi a distrus acele scrisori: "Le-am rupt în bucăţi, nu mai există. Nu mai vreau să le citesc vreodată, nu îmi doresc ca altcineva să le citească", spune eroul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?