X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Compania DAAC Hermes începe înregistrarea comenzilor pentru noul Volvo XC90 (FOTO) ©

11 noi. 2014,, 16:05   Societate
6279 1


27 august, 2014…

Volvo Cars prezintă lumii cel mai nou Volvo XC90.

Trei ani și investiți enorme de $ 11 mlrd.

Așteptările chinuitoare și de durată nu au fost zadarnice!

S-a produs ceea ce aștepta cu nerăbdare întreaga lume automobilistică!

Acum revoluționarul și total noul Volvo XC90 este accesibil clienților din Moldova!

Compania DAAC Hermes începe înregistrarea comenzilor pentru noul Volvo XC90. În lumea întreagă, cererea pentru acest model este atât de mare, încât Volvo Cars a fost nevoită să introducă , la uzina din Torsland (Gheoteborg), tura a treia de muncă, pentru a putea satisface dorințele clienților. Din această cauză, primele automobile comandate vor apare în Moldova doar în iunie, 2015.

Noile motoare Drive-E de 2 litri, elaborate expres pentru Volvo XC90, stabilesc noi standarde de forță și economie a combustibilului. E de menționat, că diversele variante de fortificare, propuse de elaboratori, permit satisfacerea dorinței clientului cu privire la dinamică, fără a-i împovăra buzunarul.

Noul Volvo XC90 va fi accesibil pe piața Moldovei cu două motoare

- D5 (2.0 diesel, 225 c.p., 470 Nm, cu un consum mediu excelent - 5,8 l/100 km)

- T6 (2.0 benzină, 320 c.p., 400 Nm cu un consum mediu de 7,7 l/100 km).

Evident, ambele motoare sunt însoțite de un sistem de tracțiune integral cu transmisie automată în opt trepte.

Total noul Volvo XC90 utilizează cele mai avansate și unice soluții tehnologice pentru securitatea șoferului și a pasagerilor. Pentru prima dată în practica industriei automobilistice, Volvo XC90 este dotat cu sisteme de preîntâmpinare a devierii de pe carosabil și frânare automată la traversarea intersecțiilor, în cazul unor situații accidentale.

Corespunde condițiilor tehnice și salonul Volvo XC90 – veți găsi cel mai luxos interior, creat vre-o dată de specialiștii Volvo. Cel mai uimitor element este ecranul senzorial de pe consola centrală, care are funcția de a dirija toate sistemele noului automobil. Interfața este practic lipsită de butoane și ridică interacțiunea șofer-automobil la un nivel total nou.

Pentru clienții noștri, prețul noului Volvo XC90 începe cu 45 734 € pentru versiunea diesel cu motor D5, pe când cea cu motor pe benzină Т6 va costa 49 258 €.

Este vorba despre completarea-standard Momentum. Plus la echiparea bogată, versiunea oferă toate sistemele de securitate enumerate, precum și cel mai larg spectru de opțiuni suplimentare, în conformitate cu toate cerințele clienților.

Vom fi bucuroși să Vă oferim informații mai detaliate cu privire la posibilitățile Volvo XC90 în Salonul Volvo din Chișinău, bd.Cantemir, 14.

La Chișinău, veți putea testa noul Volvo XC90 , înscriindu-vă la testul-drive începând cu aprilie,2015 – anume atunci bijuteria pe patru roți va ajunge în salonul auto.

Cu noul Volvo XC90 veți putea construi propria lume în jurul Dvs. și conform regulilor Dvs.

Nu în zadar producătorul susține: «VOLVO - creat în jurul Dvs.».

«VOLVO – designed around you».



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?