X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Sondaj: Angajații de oficiu din Moldova nu își realizează sarcinile planificate într-o zi

8 noi. 2014,, 13:30   Societate
3852 0
Foto: obuspehe.ru
Circa 40 la sută dintre angajații din Moldova care activează în oficiu nu reușesc să realizeze toate sarcinile programate pentru o zi de muncă. Este concluzia unui studiu realizat de „Magenta Consulting”, informează NOI.md.

Marea majoritate a respondenților sondajului au indicat că își planifică într-o măsură mai mare sau mai mică ziua de muncă. Doar 2% dintre angajați nu își programează nimic din timp, alte 6% își planifică sarcinile doar uneori. Restul respondenților - 90%, își împart timpul pentru diferite sarcini de serviciu. Dintre aceștia, 47% de angajați de oficiu reușesc să facă tot ce și-au planificat, iar 43% nu prea se încadrează în programul întocmit la începutul zilei.

Datele studiului arată că principala cauză a acestei nereușit ține de apariția unor sarcini neprevăzute. Drept rezultat, angajații de oficiu își încheie ziua stresați și nemulțumiți de propriile performanțe, mai spun autorii sondajului. Din acest considerent, specialiștii în managementul timpului recomandă planificarea zilei de muncă cu o rezervă, anume pentru sarcini ad-hoc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?