X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Cetățenii din stînga Nistrului vor putea vota la alegeri în 26 de secții de votare

5 noi. 2014,, 10:20   Politică
2654 0
Foto: tv7.md
Comisia Electorală Centrală a stabilit unde vor fi deschise secții de votare la alegerile parlamentare din 30 noiembrie, pentru cetăţenii moldoveni din stînga Nistrului. Astfel, cetățenii domiciliaţi în unităţile administrativ-teritoriale din stînga Nistrului, în municipiul Bender şi în unele localităţi ale raionului Căuşeni, aflate în afara controlului suveran al autorităţilor constituţionale, vor vota în 26 secții de votare, notează NOI.md.

Alegătorii din localităţile vizate se vor putea înscrie în lista suplimentară a unei secţii de votare dintre cele 26 ce urmează a fi deschise, la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reşedinţa în localitatea corespunzătoare.

Ministerul Afacerilor Interne va întreprinde toate măsurile necesare privind menţinerea ordinii publice în localităţile unde îşi au sediul secţiile de votare menţionate. În scopul garantării securităţii la secţiile de votare din localităţile aflate în Zona de Securitate, CEC face apel către observatorii naţionali, internaţionali şi Comisia Unificată de Control să monitorizeze desfăşurarea paşnică a procesului electoral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?