Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

DAAC System Integrator va prezenta clienţilor săi noua platformă 1C:ERP (VIDEO)

16 oct. 2014,, 09:40   Societate
5474 0
Foto: noi.md
Joi, 16 octombrie, compania DAAC SYSTEM Integrator va prezenta clienţilor săi noua platformă 1C:ERP, a comunicat pentru NOI.md directorul ei pentru proiecte de program Ivan Sîrbu.

Interlocutorul a explicat, în special, că „ţinînd cont de experienţa noastră în lucrul cu clienţii şi cerinţele lor noi am decis să creăm un produs absolut nou pentru Moldova – o soluţie localizată în baza platformei 1C:ERP. Evenimentul de mîine se va desfăşura mai întîi de toate pentru a informa conducătorii întreprinderilor de producere despre versiunea localizată a produsului şi a discuta ulterior cu ei necesităţile şi posibilităţile lor, precum şi condiţiile pentru implementarea acestei soluţii complexe”.

„Toţi cunosc platforma „1C” drept o platformă pentru elaborarea unor soluţii separate de automatizare a evidenţei, cum sînt evidenţa contabilă, evidenţa resurselor umane, operaţiunile comerciale şi de producţie. În luna decembrie a anului trecut compania rusă a anunţat despre crearea noii platforme, care s-a dezvoltat în baza versiunilor precedente şi este poziţionată în calitate de concurent pentru asemenea lideri, cum sînt SAP, Oracle, Microsoft. Însă noi, în calitate de partener al companiei „1C”, am localizat-o pentru Moldova”, a precizat specialistul.

El a relatat că sistemele informaţionale ale majorităţii clienţilor ai companiei s-au dezvoltat iterativ la versiunea de bază, ca regulă la modulul de evidenţă contabilă se adăugau noile funcţiuni care în oarecare măsură contribuiau la automatizarea proceselor legate de evidenţa resurselor umane, operaţiile comerciale şi de producţie. Ca rezultat, sistemele informaţionale existente, de dirijare a întreprinderii, deseori reprezintă un mediu informaţional neuniform, modulele separate ale căror sînt slab integrate, ceea în numeroase cazuri se soldează cu probleme în obţinerea informaţiei autentice şi veridice, necesare pentru adoptarea unor decizii de dirijare.

„Soluţia localizată de noi în baza platformei 1C:ERP reprezintă un sistem unic integrat, care uneşte toate modulele de evidenţă într-o singură platformă, ceea ce va permite clienţilor noştri să soluţioneze toate problemele precedente”, a concluzionat Sîrbu.

Reamintim că prezentarea noii platforme va avea loc în sala de conferinţe a hotelului „Nobel”, cu începere de la ora 11:00.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?