Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce înseamnă un sistem ERP?

14 oct. 2014,, 14:15   Ştiinţă şi IT
7173 0
Foto: overclocking-pc.fr
Pe parcursul ultimilor ani, multe întreprinderi mari din Moldova au conștientizat necesitatea implementării sistemelor informatice integrate de clasa ERP. Și ce este totuși un sistem ERP? Care sînt metodele de punere în aplicare a acestuia? Care sînt riscurile? Cum trebuie asigurat succesul unui astfel de proiect complex?

La aceste întrebări poate răspunde un consultant calificat, care are experiență în implementarea de sisteme informatice integrate de complexitate diferită și în cele mai diverse condiții.

Compania DSI împreună cu PwC organizează conferința „Ziua directorului: EPR 2.0” pentru a prezenta conducătorilor întreprinderilor moldovenești noul produs al companiei – 1C.

Există mai multe sisteme care corespund definiției ERP. Există multe analize comparative ale acestor sisteme. Accentul acestui eveniment nu este pus atît pe funcționalitatea sistemului, cît pe metodologia de implementare, adaptată pentru un anumit client. Compania DSI este gata să-și împărtășească experiența și cunoștințele pentru ca alegerea soluției și metoda implementării acesteia să dea rezultatul dorit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?