Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O companie de construcţii a primit o amendă impunătoare pentru tăierea ilicită a pinilor

8 oct. 2014,, 11:15   Societate
3451 0
Foto: decosat.com.ua
O companie de construcţii, ai cărei angajați au tăiat nelegitim opt copaci în sectorul Botanica din capitală, a fost amendată, relatează NOI.md cu referire la publika.md.

Potrivit sursei citate, angajații companiei au tăiat cinci pini, fapt pentru care Întreprinderea Municipală „Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi” a amendat compania. Ulterior însă, lucrătorii au tăiat încă doi pini. Ceilalţi pini au fost salvaţi graţie martorilor, care imediat au sesizat Asociaţia. Totuşi, reprezentanţii firmei de construcţii şi-au „justificat” acţiunile.

„Pinii ne încurcau la depistarea cablului tras sub pămînt. Am vrut să muncim mai repede pentru ca să ne încadrăm în termenele stabilite”, a menţionat un reprezentant al companiei de construcţii.

Locuitorii capitalei condamnă acţiunile firmei de construcţii. „A fost aşa de frumos, totul era verde. Trebuie să plantăm pini din nou.”

Pentru tăierea nelegitimă a copacilor compania de construcţii a fost supusă unei amenzi în valoare de circa 30 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?