X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Streleț comentează scandalul din jurul listei electorale a PLDM (VIDEO)

3 oct. 2014,, 13:20   Politică
4912 0
Foto: noi.md
„Este firesc ca într-un partid politic să existe anumite nemulțumiri legate de modul în care s-au format listele electorale”. Astfel a comentat liderul fracțiunii parlamentare a PLDM, Valeriu Streleț, scandalul iscat ieri în jurul candidaților PLDM pentru funcția de deputat, informează NOI.md.

Politicianul a dat de înțeles că declarațiile deputatului PLDM Simion Furdui precum că Leancă l-ar fi amenințat pe Filat că pleacă din partid, dacă ultimul nu-i va accepta condițiile, au fost făcute la supărare.

„Pozițiile separate pe care le-au enunțat unii colegi de-ai noștri poate sînt firești, în condițiile unor supărări legate de faptul că n-au fost înaintați pentru a fi candidați la parlamentare. E un lucru firesc într-un partid ca cineva să expună o poziție separată, să-și afișeze o nemulțumire, dar cu certitudine noi vom depăși această situație”, a spus Streleț.

Sursele portalului NOI.md au confirmat că Iurie Leancă ar fi insistat ieri la ședința Consiliului Național Politic al PLDM ca membrii formațiunii cu reputația pătată să nu figureze în lista electorală.

O declarație similară a fost făcută publică ieri și de deputatul Simion Furdui.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?