Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Filat refuză să comenteze declarațiile lui Leancă

11 sep. 2014,, 17:36   Politică
5467 8
Foto: noi.md
Declarația premierului Iurie Leancă privind necesitatea formării unui bloc electoral între partidele Coaliției la alegeri a rămas fără răspuns din partea liderului PLDM, Vlad Filat. Politicianul a refuzat că comenteze afirmațiile colegului său de partid, dar a precizat că în scurt timp, formațiunea va anunța public cum va merge în alegeri, notează NOI.md.

Potrivit lui Filat, în interiorul PLDM încă au loc discuții pe marginea problemei, iar poziția partidului ar putea fi anunțată la mijlocul lunii septembrie.

„Pot să vă spun că idei sînt multe. La baza acestor idei este scopul bine determinat, ca în urma acestor alegeri din 30 noiembrie să obținem victoria necesară pentru a asigura ireversibilitatea procesului de integrare europeană a Republicii Moldova. Timp avem foarte puțin ca ideile să se materializeze într-o decizie. Noi la partid pînă la mijlocul săptămînii viitoare urmează să finalizăm toate discuțiile”, a spus Filat.

Anterior, premierul Iurie Leancă a declarat, în cadrul cîtorva interviuri, că este necesar ca partidele Coaliției să meargă la alegeri pe o listă electorală comună, pentru a restabili încrederea cetățenilor. În opinia lui Leancă, dacă acest lucru nu se va reuși, partidele Coaliției pentru Guvernare Pro-Europeană să-şi menţină unitatea în timpul campaniei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?