Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

La Chișinău va avea loc prezentarea colecţiei de toamnă a unor branduri moldoveneşti

11 sep. 2014,, 15:45   Showbiz
6219 0
Foto: acasatv.md
La Chișinău va avea loc următorul spectacol de modă în sprijinul producătorului moldovean „Fashion Walk din Inima 2014”, relatează NOI.md. Designerii autohtoni vor prezenta o nouă colecție de toamnă-iarnă 2014.

Spectatorii vor putea urmări noile colecții ale circa 60 de branduri din Republica Moldova. Printre acestea se numără «Georgette», «Natalia Melnic», «My Revival», «Brio», «Bombonici», «Zorile» și multe altele.

În roluri de modele vor fi diplomați, reprezentanți ai Clubului Internațional al Femeilor din Moldova și oameni celebri din țara noastră. Evenimentul va fi susținut de către ambasadorii proiectului «DIN INIMĂ» - ministrul Culturii, Monica Babuc, Sanda Filat, ambasadorul Suediei în Republica Moldova, Ingrid Tersman, și soția ambasadorului SUA în Republica Moldova, Marie Moser.

„Fashion Walk din Inima 2014” este organizat de Clubul Internațional al Femeilor din Moldova, în colaborare cu proiectul USAID (CEED II) și Asociația APIUS.

Amintim că evenimentul are loc anual, în cadrul acestuia fiind prezentate colecțiile primăvară-vară și toamnă-iarnă ale designerilor din Moldova. Potrivit organizatorilor, scopul acestuia este descoperirea de noi talente și promovarea industriei ușoare din Republica Moldova.

Spectacolul de modă va avea loc la Palatul Republicii pe 20 septembrie, cu începere de la ora 17:00. Biletele au fost puse deja în vînzare. Prețul lor este de 250 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?