Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Filat dezminte afirmațiile lui Negruța

10 sep. 2014,, 13:45   Politică
5900 0
Foto: noi.md
Liderul PLDM, Vlad Filat, critică comportamentul fotului ministru al finanțelor Veaceslav Negruța, care a declarat recent că pînă la finele anului, la buget se va înregistra o gaură de 8,5 miliarde de lei. În cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune, Filat a dezmințit afirmațiile lui Negruța, precizînd că executivul ține totul sub control, notează NOI.md.

Politicianul s-a arătat indignat de atitudinea fostului ministru față de cei care i-au fost colegi, acuzîndu-l că face declarații nefondate.

„Un asemenea comportament este regretabil și incorect în raport cu ceilalți colegi. Sînt doar afirmații. Cifrele vorbesc despre altceva. Bugetul Republicii Moldova este sustenabil şi toate angajamentele pe care şi le-a asumat Guvernul au acoperire financiară”, menționat Vlad Filat.

Într-un articol publicat pe blogul său, Veaceslav Negruța afirma că actuala guvernare nu întreprinde acțiunile necesare pentru prevenirea unor blocaje financiare. Mai mult, aceasta a sugerat că guvernarea s-ar pregăti să plece în opoziție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?