X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Petkov a încercat să-l lovească pe Sîrbu (VIDEO)

16 iul. 2014,, 15:14   Politică
5973 1
Foto: noi.md
Deputatul comunist Alexandru Petkov a încercat să-l agreseze fizic pe vicepreședintele Parlamentului Sergiu Sîrbu, după ce acesta a refuzat să-i ofere cuvîntul la tribuna centrală a Parlamentului. Petkov s-a repezit spre prezidiu și a ridicat mîna la Sîrbu.

Altercația dintre cei doi deputați s-a produs în timpul luărilor de cuvînt pe marginea legii care prevede combaterea extremismului și separatismului.

Imediat după incident, președintele Parlamentului, Igor Corman, a intervenit pentru a calma spiritele și i-a îndemnat pe deputați să-și ocupe locurile.

„Spuneam mai devreme că avem nevoie cu toții de o vacanță. Haideți să stingem spiritele, să ne calmăm și să continuăm ședința Parlamentului”, a declarat Corman.

În cele din urmă, deputatului Alexandru Petkov i s-a permis să țină un discurs la tribuna centrală a Parlamentului. După ce și-a expus punctul de vedere pe marginea proiectului privind combaterea extremismului, deputatul a anunțat că fracțiunea comuniștilor părăsește sala de ședințe a legislativului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?