Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un club de noapte din capitală, supus unor percheziţii (VIDEO)

5 iul. 2014,, 14:27   Societate
7244 2
Foto: bestfm.ro
Ofiţerii din cadrul Inspectoratului Poliţiei Buiucani, în comun cu procurorul sectorului şi angajaţii înarmaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”, au descins percheziţii autorizate la un local de agrement din capitală, relatează NOI.md cu referire la serviciul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei.

Potrivit şefului instituţiei Ion Bodrug, acţiunile au avut loc în contextul unei cauze penale intentate privind realizarea şi consumul comprimatelor ce conţin substanţe narcotice.

Potrivit comunicatului de presă al IGP, sub mese şi fotolii au fost găsite dispozitive pentru consum de droguri, cînepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei. Persoanele suspecte de întrebuinţare şi realizare a drogurilor au fost îndreptate la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru colectarea probelor de sînge. Totodată, au fost reţinuţi doi indivizi necunoscuţi, asupra cărora poliţiştii au depistat un cuţit şi un pumnal din oţel.

"Nu era vorbă de exerciţii. Aceasta a fost o operaţiune planificată şi autorizată care a adus rezultatele aşteptate. Cetăţenii noştri încă nu sînt obişnuiţi cu asemenea lucruri. Vreau să asigur că vom desfăşura astfel de descinderi în mod regulat, nu doar în contextul unor dosare penale, dar şi în scopul prevenirii şi combaterii răspîndirii de droguri", a declarat Ion Bodrug.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?