Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Anglia - Uruguay cel mai aşteptat meci de azi la Cupa Mondială!

19 iun. 2014,, 15:35   Sport
4932 0
Foto: reporterntv.ro
Pentru ambele reprezentative un eşec înseamnă automat eliminarea din competiţie. Anglia a fost învinsă de Italia cu 1-2, iar Uruguay de Costa - Rica, scor 1-3.

Știrea principală referitoare la această partidă este legată de prezenţa în teren a atacantului uruguayan Luis Suarez. Capul de afiş al Liverpool-ului şi cel mai bun jucător din ultima ediţie a Premier League a lipsit de la înfrîngerea cu Costa Rica, însă acum toate speranţele uruguayenilor se leagă de evoluţia acestuia.

Suarez, un atacant pe care toţi fundaşii englezi îl cunosc ca pe propriile buzunare, va face pereche într-o linie ofensiva de trei, alături de Diego Forlan şi Edison Cavani, jucători care nu au reuşit să producă prea multă panică la poarta adversă în primul meci.

Maxi Pereira este suspendat pentru această partidă şi va fi înlocuit de Fucile.

De altfel, Grupa D este recunoscută ca fiind cea mai încinsă grupă din acest turneu final, Anglia, Italia, Uruguay şi Costa Rica luptîndu-se pentru un loc în optimi. Joi seara, de la ora 22:00

La uruguayeni este aşteptat să revină Luis Suarez, cîştigătorul Ghetei de Aur, nefiind 100% apt pentru meciul precedent. De această dată este posibil să joace chiar din primul minut sau dacă nu, cu siguranţă va veni de pe bancă .

La englezi întreaga strategie este construită în jurul lui Wayne Rooney şi a poziţiei acestuia în teren. Atacantul lui Manchester United a evoluat pe stînga în partida cu Italia (1-2) şi nu s-a simţit prea confortabil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?