Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Liberal-democrații nu intenționează să le explice alegătorilor de ce nu și-au îndeplinit promisiunile (VIDEO)

9 iun. 2014,, 15:28   Politică
5915 10
Foto: noi.md
Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) se va axa în campania electorală pe idei noi, fără a „explica în detalii” de ce nu s-a reușit atingerea obiectivelor anunțate în anul 2009. O declarație în acest sens a fost făcută de vicepreședintele PLDM, Valeriu Streleț, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, transmite NOI.md.

Comentînd afirmațiile moderatoarei, care a amintit că în campania electorală precedentă principalul „atu” al liberal-democraților a fost critica comuniștilor, Streleț a menționat că „la fel va fi și de această dată”.

„Campania noastră electorală se va axa pe scopurile pe care ni le propunem. Vom explica amănunțit acest lucru fiecărui cetățean, dar fără a explica în detalii de ce nu s-a reușit realizarea unor scopuri pe care le-am stabilit atunci. Vom pune accent pe ceea ce vom face în viitor. Dacă vom fi întrebați despre ceea ce nu s-a reușit, vom răspunde cu demnitate. Însă trebuie depășită starea generală pesimistă a societății, percepția că totul este rău și nimic nu s-a făcut”, a declarat Streleț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?