X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Soare, aer, viță de vie, vin și … Land Rover – minunat! (VIDEO) ©

5 iun. 2014,, 13:20   Ştiri Auto
7682 0
Foto: noi.md
„A devenit deja o bună tradiție a companiei engleze Land Rover și a distribuitorului ei oficial în Moldova – compania DAAC Hermes – să organizeze evenimente pentru clienții săi fideli și cei potențiali. Oare nu e o plăcere să-ți petreci sîmbăta cu familia, în compania prietenilor, pe plantațiile de viță-de-vie și, totodată, să testezi calitățile a cinci automobile de această marcă superbă!”, a declarat pentru NOI.md, președintele companiei „DAAC Hermes Grup”, Vasile Chirtoca.

Sîmbăta trecută, compania a organizat un test-drive a cinci modele de automobile Land Rover pe plantațiile de viță-de-vie ale producătorului de vinuri de calitate „ET CETERA”, amplasate lîngă satul Crocmaz, raionul Ștefan Vodă. În timp ce invitații se adunau, cei care deja veniseră savurau cafeaua de la Julius Meinl; copiii, ghidați de specialiști, cochetau cu arta de aruncat cuțite și tirul cu arcul; și tinerii, și bătrînii nu au ezitat să facă raiduri cu bicicletele de la „GIANT”.

Lîngă modelele de automobile expuse Jaguar F-Type și Range Rover Long s-au format rînduri de doritori de a se familiariza cu noile modele și de a se fotografia la volanul splendorilor pe patru roți, fapt posibil datorită prezenței membrilor echipei studioului lui Roman Rîbaliov. Iar bucătarii de la restaurantul vinăriei „ET CETERA” de dimineață și pînă seara au satisfăcut gusturile celor mai rafinați gurmanzi cu bucate delicioase și fructe și legume proaspete și, desigur, cu un pahar de vin bun.

„Pentru noi, vînzarea automobilelor nu e doar o afacere, aceasta e colaborare, e stil de viață, e familie. Și noi susținem această tradiție”, a accentuat Chirtoca.

Prim-vicepreședintele companiei „DAAC Hermes”, Igor Șcerbinschi, a precizat că „în cadrul acestor test-drive-uri, oaspeții au posibilitatea să testeze caracteristicile întregii game de automobile în condițiile cele mai dure și mai dificile. Totodată, noi selectăm neapărat un partener interesant pentru eveniment, ca participanții la sărbătoare să descopere locurile pitorești din Moldova, să afle despre companiile din țară, demne de respect. O atenție sporită acordăm și stilului desfășurării test–drive-ului”.

„Astăzi, noi ne aflăm în ospeție la vinificatorii de la „ET CETERA”, toamna trecută, test-drive-ul a avut loc la Orheiul Vechi, iar evenimentul s-a transformat într-un adevărat festival.

Acesta fapt conferă un anumit farmec și rămîne în memoria oaspeților noștri. Chiar dacă ei nu dețin modelele automobilelor noastre, oricum toți ne rămîn loiali. Și cine știe, posibil că, dacă în viitor vor dori să-și procure un cal de fier, participanții la eveniment își vor aminti de compania noastră”, a menționat Șcerbinschi.

Despre faptul că managerii companiei „DAAC Hermes” au ales calea corectă spre inimile clienților săi existenți și cei potențiali au vorbit toți participanții la această sărbătoare a sufletului. Despre aceasta mai vorbește și creșterea permanentă și constantă a vînzărilor de automobile Land Rover.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?