Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Andrian Candu: PCRM şantajează Rusia cu integrarea europeană a Moldovei

3 iun. 2014,, 10:40   Societate
2706 5
Foto: miepo.md
Partidul Comuniştilor şantajează Rusia cu integrarea europeană a Moldovei, consideră vicepreşedintele Parlamentului, deputat din partea Partidului Democrat, Andrian Candu. Democratul și-a exprimat această opinie într-un interviu acordat portalului Unimedia.

Potrivit agenţiei "Infotag", vicespicherul a spus că "în PCRM este anotimpul şantajului. Ei acum încearcă să pună Moscova la respect, după ce au primit nişte mesaje nu tocmai bune din Rusia".

"PCRM vrea să arate Rusiei că au şi altă soluţie, că dacă nu-i ajută în campania electorală, ei fug la UE. Vedeţi cît de mărunţi sînt comuniştii şi cum îşi bat joc de electorat? I-au minţit atîţia ani că Moldova trebuie să meargă în Uniunea Vamală, iar acum vine Voronin să le spună că aceasta nu există", a menţionat deputatul.

Potrivit lui, "PCRM şi sateliţii săi sînt iresponsabili şi cinici".

"Sper ca electoratul să înţeleagă ce fac ei şi să-i sancţioneze aşa cum merită astfel de trădători şi separatişti. Ei nu doar că nu trebuie să intre în parlament, dar trebuie să răspundă şi în faţa legii pentru aceste acţiuni care atentează la siguranţa naţională. Pentru comunişti, cu cît este mai instabilă ţara, cu atît pot ei să manipuleze oamenii mai bine. Iată de ce a vrut PCRM alegeri anticipate, iată de ce au organizat referendumul ilegal din Găgăuzia. Noi trebuie să le arătăm oamenilor adevărata faţă a acestor impostori şi avem timp să facem asta pînă în alegeri", este convins Candu.

El a comunicat că PDM pregăteşte surprize în ajunul alegerilor şi intenţionează să prezinte alegătorilor propuneri reale de păstrare a integrităţii ţării şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?