X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Interpreta Victoria Lungu a fost trasă pe sfoară de impresar

27 mai. 2014,, 13:00   Showbiz
9195 0
Foto: zumi.md
În luna februarie Victoria Lungu declarase sus şi tare în public că începe să lucreze cu producătorul european Herbert Schiesser.

El se apuca de promovarea cîntăreţei nu numai în țară, dar și în străinătate. Dar nici într-o jumătate de an interpretei nu i-a fost dat să i se împlinească visul. Chiar recent Victoria a declarat că a rupt contractul cu impresarul, mărturisind că cei 3.000 de euro care i-au fost plătiţi impresarului s-au dovedit a fi aruncaţi în vînt.

„Am luat această decizie, pentru ca el nu făcea absolut nimic pentru mine, cu excepția unor anunțuri pe rețelele sociale. Mi-am dat seama că, la fel ca înainte, mă ocup personal de organizarea propriilor concerte și altor evenimente. M-am convins că această persoană nu știe nimic despre aspectul antreprenorial. Din păcate, încă o dată a trebuit să învăț din propriile greșeli”, a menţionat Victoria.

Amintim ca Herbert Schiesser este acel cetățean al Germaniei, care a devenit cunoscut în urma comportamentului său ieşit din comun de Halloween, apărînd în uniformă nazistă la unul dintre cluburile de noapte din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?