Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Federaţia Moldovenească de Fotbal şi-a anunţat obiectivele pentru următorii şase ani

14 apr. 2014,, 14:08   Sport
5202 0
Foto : noi.md
Federaţia Moldoveneasca de Fotbal îşi propune calificarea echipei naţionale la CE din 2020, performanţe bune pentru selecţionatele U 21, U 19, 17. Acestea au fost obiectivele pe care şi le-au asumat sportivii şi antrenorii lor în cadrul Congresului al 12-lea la care au fost prezenţi membrii asociaţiilor teritoriale, preşedinţii cluburilor, dar şi oaspeţi de onoare.

A fost adoptat un plan de dezvoltare a fotbalului pentru următorii 6 ani, iar pentru promovarea în rîndul copiilor şi juniorilor vor fi construite cel puţin cîte 30 de terenuri sintetice pe an, ceea ce ar însemna numai puţin de 150 de terenuri pînă în 2020.

Tot în acest an va fi dată în exploatare Futsal Arena în localitatea Ciorescu mun. Chişinău, un proiect unic în acest sens.

Forul fotbalistic îşi propune în următorii ani şi construcţia unei arene naţionale pentru fotbalul de plajă, dar şi stadionul republican mult aşteptat.

Astfel, misiunea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal constă în consolidarea poziţiei de lider a fotbalului în ţară, precum şi în recunoaşterea acestuia pe arena internaţională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?