Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Preţ Şoc la Cursuri de limbă Engleză!

9 apr. 2014,, 10:30   Societate
5372 0

Ai nevoie de cunoștințe în limba engleză sau germană pentru studii, serviciu sau pur și simplu pentru un viitor reușit? Centrul de Limbi Europene ORATORICA oferă cursuri intensive de limbă engleză și italiană la cel mai avantajos preț.

Şi cum luna Aprilie vine să ne bucure cu sărbătorile de Paşte, noi venim să vă bucurăm cu noi reduceri! Doar în perioada de 3 aprilie – 14 aprilie, la înscrierea pentru un curs de limba engleză în cadrul Centrului ORATORICA veţi beneficia de o reducere de 350 lei!

În cadrul Centrului ORATORICA profesori cu studii la universități externe, acreditări intenaționale și experiență de muncă minim 10 ani te ajută să înveți mai ușor și plăcut limba Engleză şi Germană. Tehnicile moderne de predare și noile metodologii aduc rezultate imediate.

Cursurile de engleză şi germană au un carcter intensiv, cu o durată de 7 săptămâni:
Modul Standart de trei ori pe săptămână, câte 2 ore academice
Weekend (doar pentru engleză) de două ori pe săptămână, câte 3 ore academice.


Centrul nostru îţi oferă o modalitate comodă, profesionistă şi flexibilă de a învăţa cea mai romantică limbă - ITALIANA!Vei lua lecţii de la un profesor din Italia. Gianantonio Bellagamba, este profesorul care foloseşte cele mai eficiente metode de însuşire a acestei limbi melodioase, lucru care ajută studenţii să obţină rezultate mai mult decât frumoase.
Cursul de limbă italiană (nivelul) durează 6 săptămîni, de trei ori pe săptămână, câte 2 ore academic. Urmatoarea grupa de limba italiană începe in data de 14 aprilie.

Centrul de limbi Europene „ORATORICA”îți garantează sută la sută însușirea limbii predate. Vino la ore, regulat fă temele pentru acasă și noi îți garantăm succesul, iar dacă la finele cursului nu obții rezultatele scontate conform nivelului de studii, noi îți reîntoarcem integral suma achitată.

Oratorica Dă start următoarelor Grupe:
Limba GERMANĂ (Nivelul I) - 10 aprilie
Limba ENGLEZĂ (Nivelul I - V) – 1 - 12 aprilie
Limba ITALIANĂ (Nivelul I, II) - 14 aprilie

Cum să te înscrii la cursuri? Doritorii pot telefona (+373) 60 73 55 33 pentru a programa ziua şi ora la care veţi veni la testarea iniţială.


„Fericirea este atunci cînd alți te înțeleg.”
Cu drag,
Echipa OTAORICA
Str. Decebal 139, (în incinta Institutului de Instruire Continuă), et 3, of. 317.
Mai multe detalii pe www.poliglot.md


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?