X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Democrații lansează campania „Ajut Moldova!” (VIDEO)

4 apr. 2014,, 16:18   Societate
3515 0
Foto: noi.md
Partidul Democrat din Moldova va mobiliza peste 10 mii de voluntari în cadrul unor acțiuni de solidaritate socială, desfășurate în cadrul campaniei naționale „Ajut Moldova!”. Inițiativa aparține tinerilor din PDM, fiind anunțată astăzi, 4 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă.

„Este important ca cetăţenii să înţeleagă că lucrurile bune nu sînt doar acţiuni care vin şi se consumă, dar sînt şi acţiuni care trebuie menţinute în permanenţă”, a declarat preşedintele Organizaţiei de tineret a PDM, Victor Zubcu.

Prima acţiune va avea loc deja pe 5 aprilie, cînd democraţii din toată ţara vor participa la acţiunea ecologică de salubrizare şi amenajare a arealelor naturale din cca 500 de localităţi ale Moldovei”, a menţionat vicepreşedintele PDM.

„Scopul acestei campanii este sensibilizarea opiniei publice prin mesajul că fiecare dintre noi poate face ceva în localitatea sa pentru ca ea să fie mai curată”, a adăugat deputatul Sergiu Sîrbu.

Campania „Ajut Moldova”, ediţia a II, se va finaliza în aprilie 2015, timp în care participanţii şi-au propus să reabiliteze şi salubrizeze areale naturale, să organizeze acţiuni de caritate, campanii de sensibilizare asupra diverselor probleme acute cu care se confruntă societatea.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?